Az SMO Magyarországon

Az SMO Group 16 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik elsősorban klinikai vizsgálatokhoz kapcsolódó teljes körű logisztikai szolgáltatások terén. Vállalatunk 8 országban, a legszigorúbb iparági standardok szerint működő raktárépületet üzemeltet Kelet-Európában, a Közel-Keleten és Dél-Afrikában.

BÉRRAKTÁROZÁS TÖRÖKBÁLINTON

Legújabb, magyarországi raktárunkban általános bérraktározási szolgáltatást kínálunk rövid távra.

Raklapos tárolás ambient – szobahőmérsékletű vagy hőmérsékleti kontrollt nem igénylő – hőmérsékleten – 6 EUR/raklap áron.

Kapacitás: 5-600 m2-en , max. 280 raklapig, 140 cm magasságig

Hűtött tárolás – 2-8 C fok közötti kontrollált hőmérsékletű, dobozos /Salgó polcos) – 8 EUR/raklap áron.

Könnyű megközelíthetőség – raktárunk Törökbálinton, a Tópark utca 1-ben, közvetlenül az M1-es autópálya mellett található, az M7-es, M0-ás autópálya közelségében.

Biztonságos, 24 órás őrzött terület.

Többéves nemzetközi logisztikai szakértelem.

 

Kapcsolat: Andrássy Gábor

E-mail cím: info.hu@smo-group.com

Cím: 2045 Törökbálint, Tópark utca 1/A

Megközelíthetőség: közvetlenül az M1-es Törökbálinti lejárója mellett, a Shell-kút és a MAX City között.

Törökbálint, Tópark u., 2045

Az SMO Group-ról

Az SMO Group gyógyszerkutatási vizsgálatokhoz kapcsolódó logisztikai szolgáltatóként járul hozzá a betegségek hatékony kezeléséhez és gyógyításához. Az SMO 16 éve elkötelezetten dolgozik azon, hogy elősegítse a klinikai vizsgálatokhoz kapcsolódó logisztikai szolgáltatásai révén az új gyógyszerek mielőbbi elérhetőségét az emberek széles körei számára.

A vállalat egyedülálló földrajzi lábnyommal rendelkezik Közép-Kelet-Európában, a Független Államok Közösségében, a Közel-Keleten, valamint Dél-Afrikában. Az SMO kiterjedt és lojális ügyfélköre a start-up vállalkozásoktól kezdve a nagyobb nemzetközi szervezeteken át, a gyógyszerfejlesztő és a K+F társaságokig terjed. A legmagasabb színvonalú raktárhálózat és a magasan képzett szakértő munkaerő kombinálásával az SMO mélyrehatóan ismeri mind a globális, mind a helyi klinikai vizsgálati eljárásokat, és ennek megfelelően biztosítja a legmagasabb szintű működést. A vállalat szolgáltatási portfóliója a klinikai vizsgálatok logisztikáját és ellátását foglalja magában, úgy mint összehasonlító beszerzés, kiegészítő eszközök szállítása és felszerelés kölcsönzése, kézbesítési és futárszolgálat, a betegközpontúság és a fejlett terápiás gyógyászati ​​termékekhez kapcsolódó logisztika.